My Image

Als ondernemer heb je vast en zeker wel eens gehoord van backlinks. Dat zijn links die van andere websites naar je website toe linken. Deze links kunnen je rankingspositie in Google versnellen en verhogen.

Onze linkbuilding service biedt een solide oplossing. Wij beschikken over een veelzijdig netwerk van actieve websites, webwinkels en Web 2.0 netwerken. 

Linkbuilding heeft tijd nodig


Als ondernemer wilt je niet graag vast zitten aan jaarcontracten. Bij linkbuilding moet je echter wel rekening houden met het feit dat het resultaat niet altijd binnen een paar maanden zichtbaar is.

Je website gaat wel ranken maar die felbegeerde eerste pagina in Google kan langer duren dan je verwacht. Wij hanteren afhankelijk van de analyse van je website een tijdsduur van minimaal 3 tot 9 maanden om tot de plaats van bestemming in Google te komen.

De juiste zoekwoorden maken het verschil in ranking


​​​​​​​We ranken de zoekwoorden die we van tevoren met je afspreken. Mits het haalbaar is natuurlijk. Als je website en SEO teksten goed in elkaar zitten is de kans van slagen al een stuk beter.
​​​​​​​
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.​​​​​​

Maatwerk Linkbuilding service voor Ondernemers

My Image